Ervaringen van cliënten

ervaringen

Natasja, 34 jaar

Ik ben zowel geholpen met een goede rouwverwerking na het overlijden van mijn vader als bij het aanpakken van mijn angsten en paniek aanvallen. Er werd naar me geluisterd. Ik kon meedenken over de manier van behandelen. Ik heb daardoor mijn sterke kanten ontdekt en deze leren toe te passen. Ik heb ontzettend veel geleerd over mezelf en ben er sterker door geworden. Iets wat me bij andere psychologen niet is gelukt.

 Anne, 18 jaar

Jos is een fijne psycholoog om mee te praten en ik vind zelf dat ik er goed op vooruit gegaan ben sinds ik met hem gesprekken voer.

We hebben discussies over mijn aspergersyndroom, mijn nieuwe school, mijn verlegenheid, mijn migraineaanvallen en mijn depressie, en ik snap nu een stuk beter wat er aan de hand is. We proberen samen oplossingen te bedenken voor deze problemen, en dat gaat goed. Ik ben voor mijn gevoel bijna niet depressief meer, heb minder stress en dus minder last van migraine, durf door zijn hulp in de pauzes om te gaan met andere leerlingen, ik ga weer vaker naar school en we gaan dit nog verder opbouwen zodat ik uiteindelijk mijn diploma kan halen. Jos heeft me bij dit alles ontzettend goed geholpen, wat andere psychologen en psychiaters niet lukte.

Ouders

  • De eerste opvang was geweldig! We konden snel terecht juist toen we het nodig hadden.
  • Het contact met Jos is heel goed. Ook per mail erg prettig!
  • Jos heeft ook super begeleid op school.

Arie, 53

Een topper, betrouwbaar en eerlijk, gewoon supergoed.

Herman, 45

Wat heel prettig is bij het samenwerken met Jos:- hij luistert goed- hij heeft veel kennis van autisme- hij is in staat vanuit de context te denken in plaats van enkel het probleem- is in staat een brug te slaan tussen verschillende zorgaanbieders- door zijn rust straalt hij een enorm vertrouwen uit- hij reageert adequaat en vlot op mailcontact.

Anne-Marie, 28

Zeer betrokken psycholoog, die je zelf de regie laat houden. Uiteraard met medeneming van zijn professionele oordeel. Hij bespreekt welke behandelmogelijkheden er zijn en hoe die in te vullen. Geen rigide behandelschema, maar bekijken wat er nodig is. Hij geeft me een veilig gevoel.

Herman, 36

Jos is een hele warme man. Een therapeut met aandacht voor je.  Betrokken en kundig.

Marga, 26

Jos v.d Staaij, hele fijne en prettige behandeling gehad en erg kundig, goede gesprekken en hulp, zou hem iedereen aanraden. Zeer geschikt!